Lionel Carole'den Fatih Terim Ve Galatasaray'a Dönüş Açıklaması

Lionel Carole'den Fatih Terim Ve Galatasaray'a Dönüş Açıklaması
Galatasaray İsviçre'deki ilk hazırlık maçında İsviçre Challenge League takımlarından FC Wil 1900'ü Eren Derdiyok'un golüyle 1-0 mağlup ederken karşılaşmada 90 dakika görev alan Lionel Carole basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. 1 sezonluk aranın ardından Galatasaray f.
Galatasaray İsviçre'deki ilk hazırlık maçında İsviçre Challenge League takımlarından FC Wil 1900Eren Derdiyok'un golüyle 1-0 mağlup ederken karşılaşmada 90 dakika görev alan Lionel Carole basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

1 sezonluk aranın ardından Galatasaray forması giyen Fransız oyuncu, dönüşü için, "Yeniden Galatasaray'da olmak çok keyifli.Bu forma için ter dökmek benim için önemli. Fatih hoca ile yeni sezona hazırlanıyoruz ama daha iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.

Karşılaşma hakkında "Bizim için önemli bir maçtı. Galatasaray olduğunuz için her zaman kazanmanız gerekiyor, biz de kazandık. Takım oturmaya başlıyor, daha da ileri gideceğiz" diyen Carole, sözlerini "Hazırlık sürecindeyiz. Fizik olarak yavaş yavaş ilerleme kat edeceğiz. Sezon başladığında hazır olacağız" diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.