Lise Öğrencisi Kalp Krizine Yenik Düştü

Lise Öğrencisi Kalp Krizine Yenik Düştü
Ticaret Odası Anadolu Lisesi'nde 2. sınıf öğrencisi olduğu bilinen 16 yaşındaki Batuhan Halaç İzmir'e bağlı Ödemiş ilçesinde bulunan evinde kalp krizine yenik düştü.

Halaç,ilçeye bağlı Zafer Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda bulunan evlerinde anne ve babası ile birlikte idi.Ailesine karnının ağrıdığını ve kendini ölecekmiş gibi hissettiğini söyleyen genç çocuk yaklaşık 15 dakika sonra da oturduğu yere yığılıp kaldı.Birgi Fazlı Alpay Sağlık Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yaptığı bilinen anne ve babası ise durumu hemen yetkililere bildirdi.O sırada da çağırmış oldukları komşuları ile Halaç'a masaj yaptılar.Olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekiplerince Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halaç,yaklaşık bir saatlik vermiş olduğu yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre Halaç daha önce de benzer şikayetlerde bulunmuştu.16 yaşındaki Halaç'ın cansız bedeni,İzmir Adli tıp Kurumu'na kaldırıldı.Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi beklenen Halaç'ın cenazesi daha sonra toprağa verilecek.

Arkadaşları ve yakınları olayı duyar duymaz Halaç'ın evine akın etti.

Lise Öğrencisi Kalp Krizine Yenik Düştü

Lise Öğrencisi Kalp Krizine Yenik Düştü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.