Maicon'un Al Hilal'e Transferi Yattı!

Maicon'un Al Hilal'e Transferi Yattı!
Galatasaray'dan Bafetimbi Gomis'i kadrosuna katan Al Hilal, Maicon transferinde sonuca ulaşamadı. Arabistan ve basınında yer alan habere göre; Al Hilal, Arabistan'da transfer dönemi sona ermeden önce Galatasaray'dan Maicon'un transferini de bitirmek için uğraştı.EVRAKLAR YETİŞMEDİAncak.
Galatasaray'dan Bafetimbi Gomis'i kadrosuna katan Al Hilal, Maicon transferinde sonuca ulaşamadı.

Arabistan ve basınında yer alan habere göre; Al Hilal, Arabistan'da transfer dönemi sona ermeden önce Galatasaray'dan Maicon'un transferini de bitirmek için uğraştı.

EVRAKLAR YETİŞMEDİ

Ancak son gelen bilgilere göre; Suudi Arabistan'da transfer döneminin kapanmasından önce evrakların yetişmemesi nedeniyle gerçekleşemedi.

BAŞKAN RESMEN AÇIKLADI

Konu hakkında açıklama yapan Al Hilal Başkanı Sami Al Jaber: "Transfer dönemini son bölümünde yaşadığımız problem nedeniyle taraftarlardan özür dileriz." ifadelerini kullandı.

BiP Spor'da yer alan haberde; Al Hilal'in Macion'u kiralık olarak kadrosuna katmak için 3 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtilmişti.

Geçen sezon başında Sao Paulo'dan Galatasaray'a 7.5 milyon euroya transfer olan Maicon, geçen sezon 35 maçta oynadı ve 5 gol attı.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.