Marcao Için Sürpriz! İzlemeye Gelecekler

Marcao Için Sürpriz! İzlemeye Gelecekler
Galatasaray'ın yeni transferi Marcao için sürpriz gelişme! Sarı-kırmızılıların ara transferde renklerine bağladığı Marcao kısa süre içindeki performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine girdi.
Galatasaray'ın yeni transferi Marcao için sürpriz gelişme! Sarı-kırmızılıların ara transferde renklerine bağladığı Marcao kısa süre içindeki performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine girdi. 15 Ocak'ta 4 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek Portekiz'in Chaves takımından alınan 22 yaşındaki oyuncu, Sarı-Kırmızılı formayla yüksek pas isabeti, ikili mücadele ve hava topu kazanma istatistikleriyle ligde zirveye oynuyor. A.MADRID VE SEVILLA TAKİBE ALDI!

Brezilyalı stoperin istatistiklerinin Atletico Madrid ve Sevilla gibi İspanya'nın dev kulüplerinin de dikkatini çektiği öğrenildi. İki kulübün de genç oyuncuyu yakın takibe aldıkları gelen bilgiler arasında.

ANTALYASPOR MAÇINDA İZLEYECEKLER

Atletico Madrid ve Sevilla kulübünün scoutlarının Marcao için raporlar hazırladığı bildirildi. Galatasaray, pazar günü Büyükşehir Belediye Erzurum ile karşılaştıktan sonra Türk Telekom'da Antalya'yı konuk edecek. Antalya mücadelesinde Marcao'yu izlemek için scoutların tribündeki yerini alacağı öğrenildi. Marcao'nun sergilediği oyundan memnun olan Sarı- Kırmızılılar, olası bir transferde ise Brezilyalı'nın satışıyla ciddi bir bonservis gelirini de kasaya koymanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray ayrıca sonraki satıştan da pay almayı planlıyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.