Mardin Derik'te Polis Halka Yardım Ediyor

Mardin Derik'te Polis Halka Yardım Ediyor
İlçede başarılı bir operasyona imza atan güvenlik güçleri, bu kez evleri dolaşıp, kapıları tek tek çalarak, vatandaşlara ekmek ve su dağıtarak yanlarında olduğunu gösterdi.

Derik’e 19 Şubat’ta gelen bir grup PKK’lı terörist, Kale, Dağ, Cevizpınar ve Küçükpınar Mahallelerinde iş makineleriyle hendek kazarak, barikat kurmuştu. Bunun üzerine harekete geçen polis, kısa sürede teröristlerin planının alt üst etti. 8 gün boyunca süren operasyonlarda terör örgütüne darbe vuruldu. 17 barikatın kaldırıldığı, 7 hendeğin kapatıldığı, 16 bomba düzeneğinin imha edildiği ilçede, 7 terörist de etkisiz hale getirildi. Operasyonlarda, PKK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi.
İlçede başarılı bir operasyona imza atan güvenlik güçleri, operasyonun sona ermesinin ardından bir kez daha harekete geçti. Polis, bu kez ilçedeki tüm evleri dolaşıp, kapıları birer birer çalarak, vatandaşlara ekmek ve su dağıttı. Vatandaşlarla sohbet de eden polis, bir şeylere ihtiyaçlarının olup, olmadığını sorarak, devletin halkın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Vatandaşlar ise güvenlik güçlerine dua etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.