Marmara'da 4,1 Büyüklüğünde Meydana Gelen Deprem, İstanbul'da Da Hissedildi

Marmara'da 4,1 Büyüklüğünde Meydana Gelen Deprem, İstanbul'da Da Hissedildi
Bu sabah saat 07:20'de merkez üssü Bursa - Bayramdere açıkları olan 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bu sabah saat 07:20'de merkez üssü Bursa - Bayramdere açıkları olan 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bursa'nın yanı sıra Balıkesir, Yalova ve İstanbul'da da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. AFAD, depremin büyüklüğünü 3,9 olarak açıkladı.

KANDİLLİ 4,1 OLARAK AÇIKLADI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise merkez üssünü Marmara Denizi'nde Bursa'nın Karacabey ilçesi açıkları olarak tespit ettiği depremin büyüklüğünü 4,1 olarak açıkladı.

AFAD, 3,9 OLARAK AÇIKLADI

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü, Marmara Denizi'nde, Bursa'nın Karacabey ilçesi Bayramdere Mahallesi'nin 4,11 kilometre açıkları olarak saptadığı deprem, saat 07.20'de meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 3,9 olarak açıkladı.

Depremin Meydana Geldiği Yer

4 ŞEHİRDE HİSSEDİLDİ

Yerin 7 kilometre derinliğinde olan deprem, Bursa'nın yanı sıra Balıkesir, Yalova ve İstanbul'da da hissedildi. Deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

MARMARA, GEÇEN AYLARDA DA SALLANMIŞTI

Geçtiğimiz Aralık ayında, Yalova'da merkez üssü Çınarcık olan 4,5 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yerin 7.01 metre derinliğinde olan deprem, Yalova kent merkezinin yanı sıra Bursa, İstanbul, Kocaeli ve Balıkesir'den de hissedilmişti.

"Tek Çarem Bu" Yazılı Notla 3 Yaşındaki Oğlunu AVM'de Terk Etti Akaryakıtçılar Kredi Kartından Komisyon Almayı DüşünüyorAkaryakıtçılar Kredi Kartından Komisyon Almayı Düşünüyor Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.