Martin Linnes, Galatasaray'dan Sözleşme Istiyor!

Martin Linnes, Galatasaray'dan Sözleşme Istiyor!
İngiltere'den teklifler alan Garry Rodrigues takımda kalmak için zam isterken yabancılardan Martin Linnes de sarı-kırmızılı kulüpten yeni sözleşme talep etti. 950 bin Euro garanti ücreti ile takımın en az kazanan isimlerinden olan Linnes'in ekonomik olarak beklenti içinde olmadığı.
İngiltere'den teklifler alan Garry Rodrigues takımda kalmak için zam isterken yabancılardan Martin Linnes de sarı-kırmızılı kulüpten yeni sözleşme talep etti.

950 bin Euro garanti ücreti ile takımın en az kazanan isimlerinden olan Linnes'in ekonomik olarak beklenti içinde olmadığı ancak "Geleceğimi görmek istiyorum" diyerek bir yıl sonra bitecek sözleşmesinin aynı maddi şartlarda uzatılmasını istediği öğrenildi.

TERİM ONDAN ÇOK MEMNUN

Teknik direktör Fatih Terim, sezon içinde çok faydalandığı 26 yaşındaki sağ bekin Beşiktaş derbisini ayağı delik şekilde tamamladığını görünce, "Aslansın sen Aslan" diyerek Norveçli oyuncuyu kutlamıştı.

Linnes'in profesyonelliğinden memnun olan Terim, onu yeni sezonda hem Mariano hem de Nagatomo'nun alternatifi olarak görüyor.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.