Martin Linnes'in Menajeri Açıkladı: "iki Teklif Geldi"

Martin Linnes'in Menajeri Açıkladı: "iki Teklif Geldi"
Selçuk İnan, Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok'un yanı sıra yabancılardan Martin Linnes'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 950 bin Euro garanti ücreti ile sarı-kırmızılı takımın en az kazanan oyuncularından olan Norveçli sağ bek, kariyerine Galatasaray'da devam etmek istiyor.
Selçuk İnan, Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok'un yanı sıra yabancılardan Martin Linnes'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

950 bin Euro garanti ücreti ile sarı-kırmızılı takımın en az kazanan oyuncularından olan Norveçli sağ bek, kariyerine Galatasaray'da devam etmek istiyor.

26 yaşındaki Linnes'in menajeri Jim Solbakken oyuncusu ile ilgili şu açıklamaları yaptı: "Martin'e yazın İngiltere Premier Ligi'nden ve İspanya'dan iki ciddi teklif geldi. Ancak Martin Galatasaray'da kalmak istedi ve iki teklifi reddetti. Yakında Martin için Galatasaray yönetimi ile oturup konuşacağız. Neler olacağını göreceğiz.''

LEVENT TÜZEMEN: "GALATASARAY'DA KALIRé

Linnes çok yönlü bir oyuncu. Gerektiğinde joker gibi görev yapabiliyor. Üstelik düzgün bir profesyonel. Kulübede otururken de sorun çıkartmıyor. Galatasaray daha iyisini alamayacaksa Linnes kalmalıdır. Ayrıca Norveçli oyuncunun takım içinde arkadaşlarıyla uyumlu olduğunu da söyleyebiliriz. Sorunsuz ve verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışan oyuncular, kulüplerin aradığı isimlerdir. Menajeri aç gözlülük yapmazsa Linnes, Galatasaray'da kalır ve faydalı olur.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.