Matej Mitrovic Için Lazio Iddiası!

Matej Mitrovic Için Lazio Iddiası!
Sezon sonu sözleşmesi sona erecek defans oyuncusu Stefan de Vrij yerine transfer arayışlarına giren Lazio'nun sürpriz bir şekilde bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Matej Mitrovic'e yöneldiği iddia edildi. İtalyan basınının haberine göre takımdan ayrılacağını açıklayan Hollandalı.
Sezon sonu sözleşmesi sona erecek defans oyuncusu Stefan de Vrij yerine transfer arayışlarına giren Lazio'nun sürpriz bir şekilde bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Matej Mitrovic'e yöneldiği iddia edildi.

İtalyan basınının haberine göre takımdan ayrılacağını açıklayan Hollandalı futbolcu yerine transfer adaylarını belirleyen Lazio'da adayların ilk sırasında Hırvat futbolcu Mitrovic yer alıyor.

TEK ADAY MATEJ MITROVIC DEĞİL

Lazio Futbol Direktörü Igli Tare'nin transfer listesinde Matej Mitrovic'in yanı sıra Porto'dan Diego Antonio Reyes, Everton'dan Ramiro Funes Mori, Sporting Lizbon'dan Sebastian Coates ve Basel'den Eder Alvarez Balanta bulunuyor.

Beşiktaş ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki Hırvat futbolcu, devre arası transfer döneminde gittiği Club Brugge'da 5 maçta 450 dakika forma giydi.

1 Haziran 2018 tarihine kadar 4 milyon 500 bin euro ve şartlara bağlı 500 bin euro ek ödeme karşılığında Club Brugge'e transferi için opsiyonu olan 24 yaşındaki Hırvat savunma oyuncusu, geçtiğimiz günlerde Belçika basınına önemli açıklamalarda bulunmuştu.

"BEŞİKTAŞ'TA TECRÜBELİ VE YAŞLI İSİMLER OYNUYOR"

Beşiktaş'ta forma giyememesi hakkında konuşan Matej Mitrovic, "Belçika'daki tempo ile Beşiktaş'taki tempo çok farklı değil. Ancak Beşiktaş'ta daha fazla tecrübeye sahip, daha yaşlı futbolcular oynuyor. Club Brugge'de ise her dakika, her şeyini veren çok dinamik bir takımımız var." açıklamasını yapmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.