Mehmet Demirkol: "hırsız Burak'tan" "kahraman Burak"a"

Mehmet Demirkol: "hırsız Burak'tan" "kahraman Burak"a"
Beşikaş forması altında 12 maçta 11 gol atarak siyah-beyazlı takımı şampiyonluk potasında tutan Burak Yılmaz ile taraftarlar arasındaki buzlar da tamamen eridi. BeINSports'ta yayınlanan programda Beşiktaş ve Burak Yılmaz'ı değerlendiren Mehmet Demirkol, "Hırsız Burak'tan", "Kahra.
Beşikaş forması altında 12 maçta 11 gol atarak siyah-beyazlı takımı şampiyonluk potasında tutan Burak Yılmaz ile taraftarlar arasındaki buzlar da tamamen eridi.

BeINSports'ta yayınlanan programda Beşiktaş ve Burak Yılmaz'ı değerlendiren Mehmet Demirkol, "Hırsız Burak'tan", "Kahraman Burak'a" dönüşü anlattı.

Demirkol'un değerlendirmelerinden bir bölüm şu şekilde; "Beşiktaş'ta bu sefer bir fark var. Bir lokomotif var. Karakter koyan, takımı öne çekiyor ve ekstra işler yapıyor. Dokunduğu tüm oyuncuların da performansını yükseltti. Lens'i sayamayız tabi ki. Bu konuda zorlanıyorum. Herkeste büyük ilerleme kaydeden isim Burak Yılmaz. 10 hafta geçti. "Hırsız Burak" deniyordu şimdi bu cümleden Kahraman Burak'a döndü iş. Taraftarla bir takım mantıkları oturtmaya çalışıyoruz. Yok öyle bir şey"


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.