Memura 2 Bin 354 Lira Promosyon Ücreti
Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi sağlık işkolunda yetkili olan BASK'a bağlı Bağımsız Sağlık-Sen'in de katıldığı görüşmeler ve ihale süreci sonunda promosyon ücretleri belirlendi. Herkese açık ve çok sayıda üniversite çalışanının da izlediği şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen ihale sonucunda, Ziraat Bankası tek seferde ödemek üzere 2 bin 354 lira ile ihaleyi kazandı.
Türkiye'deki üniversitelerde kazanılan rekor sayılabilecek promosyon ücreti, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi çalışanı 4 bin 46 personelin tümünün yüzünü güldürdü. İhale sonrasında üniversite çalışanları, sağlık ve eğitim iş kolunda yetkili olan sendikaların her aşamada birlikte hareket etmesinin bu büyük kazanımda etkili olduğunu ve bu birlikteliğin devamını istediklerini belirtti.
-"PROMOSYON GÖRÜŞMELERİNE KATILIP EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"-
Bağımsız Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sami Ayyıldız da konuya ilişkin açıklamasında, "Kocaeli üniversitesi sağlık çalışanları Kocaeli Bağımsız Sağlık-Sen'i yetkili sendika yapmıştır. Yetkili sendika olarak bankalarla yapılan promosyon görüşmelerinde Ziraat Bankası ile 3 yıllığına tek seferde ödenmek üzere 2 bin 354 liraya anlaşılmıştır. Promosyon görüşmelerine katılıp emek veren herkese teşekkür ediyorum. KOÜ sağlık çalışanlarına hayırlı olsun dileklerimi sunar, her daim yanlarında olacağımızı belirtirim" ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.