Meral Akşener'den Devlet Bahçeli'ye Çok Sert 'öcalan' Tepkisi

Meral Akşener'den Devlet Bahçeli'ye Çok Sert 'öcalan' Tepkisi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptığı görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptığı görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akşener, gazetecilerin "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Abdullah Öcalan avukatı ile görüşmeli" sözlerine ilişkin sorusuna "Sayın Bahçeli ilginç bir savunma içerisinde. Yıllarca 'bebek katili' dediği teröristbaşına birdenbire Öcalan demeye başladı. Öyle sanıyorum ki bundan sonra 'sayın Öcalan' olacak." diyerek yanıt verdi.

KILIÇDAROĞLU, AKŞENER'İ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. İki lider görüşme sonrası kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun, YSK'nın CHP ve İYİ Parti'nin yaptığı itirazlarla ilgili kararını değerlendirmesinin ardından İYİ Parti Lideri Akşener de açıklamalarda bulundu. Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle;

"EKREM İMAMOĞLU'NU DÜN DESTEKLEDİK BUGÜN YİNE DESTEKLEYECEĞİZ"

"Sayın Kılıçdaroğlu'na ziyareti için teşekkür ediyorum. Adalet, hukuk ve demokrasiyi konuştuk. İstanbul'da seçim yenilenecek. Biz görüşlerimizi ifade ettik. İstanbul'da adayımız yoktu ve yine olmayacak. Ekrem İmamoğlu'nu dün destekledik bugün yine destekleyeceğiz. Seçimi açık ara kazanması yönünde çalışma yapacağız. Liderler arasında bu tür görüş alışverişlerinin olması lazım.

Cumhur İttifakı'nın büyük ev küçük ortağına da seslenmek isterim. Toplumu ikiye böldünüz yetmiyor, arada bir bir araya gelin toplumu germeyin."

"TERÖRİSTBAŞINA BİRDEN BİRE ÖCALAN DEMEYE BAŞLADI"

Akşener, MHP Lideri Bahçeli'nin "Abdullah Öcalan avukatı ile görüşmeli" sözlerine ilişkin soruya ise "Sayın Bahçeli ilginç bir savunma içerisinde. Yıllarca 'bebek katili' dediği teröristbaşına birdenbire Öcalan demeye başladı. Öyle sanıyorum ki bundan sonra 'sayın Öcalan' olacak. Öyle zannediyorum ki değerlendireceğine inanıyorum. Biz durduğumuz yerde duruyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Temel Karamollaoğlu ile bize 'PKK'lı dediler. Hatta Kandil'le sözleşme imzaladığımız iftirası atıldı. Bugün görülüyor ki, Kandil'le kim ahbap? Yeni bir açılımın yeni bir açılımın gündeme getirildiğini bizatihi sayın Bahçeli'nin diliyle ortaya konulduğunu şaşkınlık ve hayretle görmüş durumdayız. " yanıtını verdi.

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.