Mersin’de Korkunç Kaza

Mersin’de Korkunç Kaza
Tarsus ilçesinde gerçekleşen kazada kamyonet ile bir otomobil birbirine girdi.Talihsiz kazada 2,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Tarsus ilçesinde gerçekleşen kazada kamyonet ile bir otomobil birbirine girdi.Talihsiz kazada 2,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

D-750 karayolu Çamtepe mevkiinde gerçekleşen kazaya ilişkin edinilen bilgilere göre,45 yaşındaki Ali Özkaya'nın kullandığı 33 NEB 45 plakalı kamyonet Kurbanlı Mahallesi'nden Tarsus istikametine seyir halinde iken karşı yönden gelen ve 63 yaşındaki Memiş Gök'ün kullandığı 33 PL 670 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Otomobil çarpışmanın etkisiyle savruldu.Yolun kenarındaki tarlaya takla atan otomobil zar zor durabildi. Sürücü Memiş Gök ile otomobilde bulunan kızı Semra Öksüz (31), torunları N.Ö. (13), G.Ö. (7), İbrahim S.Ö. (2.5) ile kamyonette bulunan Şerife Özkaya (37) yaralanırken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2.5 yaşındaki İbrahim hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıları Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.Kazada ağır yaralanan 2.5 yaşındaki İbrahim S.Ö., acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mersin’de Korkunç Kaza

Mersin’de Korkunç Kaza

Mersin’de Korkunç Kaza

Mersin’de Korkunç Kaza

Mersin’de Korkunç Kaza

Mersin’de Korkunç Kaza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.