Meteoroloji Birçok İli Uyardı! Sağanak Yağış Geliyor

Meteoroloji Birçok İli Uyardı! Sağanak Yağış Geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yarın saat18.00'e kadar ülkenin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, DoğuAnadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Trabzon, Rize, Artvin ,Gümüşhane, Bayburt, Şanlıurfa, Aksaray, Mersin, Adana ve K.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yarın saat18.00'e kadar ülkenin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, DoğuAnadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Trabzon, Rize, Artvin ,Gümüşhane, Bayburt, Şanlıurfa, Aksaray, Mersin, Adana ve Kahramanmaraşçevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın etkili olacağı tahminediliyor.

DOĞU KESİMLERİNDE SICAKLIK 4-6 DERECE DÜŞECEK

Yağışların Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Erzurum, Kars, Ardahan ,Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevreleri ile Artvin'in iç kesimlerindeyerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2-4 derece artacağı, doğukesimlerde 4-6 derece azalacağı öngörülüyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun doğusundagüney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nundoğusunda yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.