Meteoroloji'den İstanbul İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı
Marmara'nın kuzeyinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul'un Avrupa yakası ile Kırklareli ve Tekirdağ'da şiddetini arttırması bekleniyor.

Marmara'nın kuzeyinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul'un Avrupa yakası ile Kırklareli ve Tekirdağ'da şiddetini arttırması bekleniyor. Yağış bu akşam saat 18.00'dan gece 03.00'a kadar devam edecek.

METEOROLOJİ'DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Marmara'nın kuzeyinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul'un Avrupa yakası ile Kırklareli ve Tekirdağ'da kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunmalıdır.

Son Dakika! TEM Otoyolu Kurtköy Mevkiinde Kaza! Yol Trafiğe KapatıldıSon Dakika! TEM Otoyolu Kurtköy Mevkiinde Kaza! Yol Trafiğe Kapatıldı Altay Yazılım Savunmada İlki Başardı, 16 Ülkeye UlaştıAltay Yazılım Savunmada İlki Başardı, 16 Ülkeye Ulaştı 14 Metrelik Tekne ile Ava Çıkan Balıkçı, Limana 8 Bin Palamutla Döndü14 Metrelik Tekne ile Ava Çıkan Balıkçı, Limana 8 Bin Palamutla Döndü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.