Metin Tekin'den Cocu'ya Eleştiri

Metin Tekin'den Cocu'ya Eleştiri
Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı öncesi beIN SPORTS ekranlarında konuşan Metin Tekin, Phillip Cocu'nun sözlerini eleştirdi. Maç öncesinde yayıncı kuruluşa konuşan Phillip Cocu'nun sözlerini eleştiren Metin Tekin ilk olarak ''Cocu Beşiktaş maçından örnek.
Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı öncesi beIN SPORTS ekranlarında konuşan Metin Tekin, Phillip Cocu'nun sözlerini eleştirdi.

Maç öncesinde yayıncı kuruluşa konuşan Phillip Cocu'nun sözlerini eleştiren Metin Tekin ilk olarak ''Cocu Beşiktaş maçından örnek verdi. Dedi ki 'İlk yarıdaki oyunu yansıtabilirsek...'' Siz bir teknik adam olarak neden iyi oynadığınızı bilmiyorsanız ya da anlayamıyorsanız çok büyük bir eksiklik. 'İnşallah yansıtırız' ile yapıyorsanız, bu çok daha büyük bir soru işareti...'' ifadelerini kullandı.

Metin Tekin, Fenerbahçe adına üzüldüğünü de söylerken ''Cocu'nun yaptığı şey Fenerbahçe'nin sorununu çözemeyecek. Beşiktaş maçında önde bastık diyor, o zaman her maç önde basın. Neden iyi oynadıklarını bilmiyor, Fenerbahçe adına üzüldüm'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.