Mhp, Meral Akşener'in Evine Yapılan Baskın Sonrası Üsküdar İlçe Teşkilatını Görevden Aldı

Mhp, Meral Akşener'in Evine Yapılan Baskın Sonrası Üsküdar İlçe Teşkilatını Görevden Aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde protesto yapan MHP Üsküdar İlçe teşkilatı görevden alındı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde protesto yapan MHP Üsküdar İlçe teşkilatı görevden alındı. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Akşener'in evinin önündeki olaylara ilişkin talimatı ile harekete geçen İstanbul Valiliği soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında 11 kişi gözaltına alındı.

MHP'LİLER AKŞENER'İN EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde akşam saatlerinde toplanan bir grup ile Akşener arasında gerginlik yaşandı. Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplanan bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi. Akşener, Twitter hesabından yaşanan olaya ilişkin görüntüyü paylaştı. Gece saatlerinde ise Meral Akşener'in evinin önünde protesto olduğunu öğrenen İyi Partililer Akşener'in Beylerbeyi'nde ki evinin önüne geldi.

MERAL AKŞENER: ŞİKAYETÇİ OLMADIM

Partililer, Genel Başkan'a destek vermek amacıyla evinin önünde toplandı. Akşener, gece saatlerinde evinin önünde toplanan partililere bir konuşma yaptı. Akşener konuşmasında "Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar" dedi.

BAKAN SOYLU: İSTANBUL VALİLİĞİ TALİMATLANDIRILMIŞTIR

Meral Akşener'in İstanbul'daki evinin önünde bir grup tarafından dün gece slogan atılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır." ifadesini kullandı.

İSTANBUL VALİLİĞİ: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Dün saat 23.30 sıralarında İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in konutunun önünde meydana gelen izinsiz gösteri ve protesto eylemine katılanlar hakkında adli mercilere intikal ettirilmek üzere Valiliğimizce derhal tahkikat başlatılmıştır. Sayın Genel Başkan'ın konut güvenlik tedbirlerinin kaldırılması yönündeki farklı tarihli iki talebine rağmen konut çevre güvenliğini sağlamakla görevli polis ekibi Valiliğimizce görevine devam ettirilmektedir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimizin huzur ve sükünuna yönelik her türlü eylem ve kişi hakkında yasaların verdiği görev ve yetkiler tereddütsüz yerine getirilecektir" denildi.

"ÜSKÜDAR İLÇE TEŞKİLATI GÖREVDEN ALINMIŞTIR"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Üsküdar ilçe teşkilatı il başkanlığı ve genel merkezin bilgisi dışında hareket ettiği için görevden alınmıştır" dedi.

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerine yapılan araştırmada grubun içinde yer aldıkları belirlenen 11 şüpheli gözaltına alınarak, emniyete götürüldü. Şüpheliler hakkında "Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet" ile "Tehdit" suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.

Meral Akşener'in Evine Baskına Giden 11 Şüpheli Gözaltına AlındıMeral Akşener'in Evine Baskına Giden 11 Şüpheli Gözaltına Alındı Akşener'in Evini Basan MHP'liler ile İlgili Hükümetten İlk Adım: İnceleme BaşlatıldıAkşener'in Evini Basan MHP'liler ile İlgili Hükümetten İlk Adım: İnceleme Başlatıldı Akşener'in Evinin Önünde Toplanan MHP'liler, Akşener'in Evinin Önünde Toplanan MHP'liler, "Hareketin Lideri Devlet Bahçeli" Sloganları Attı İYİ Partililer, Meral Akşener'e Destek Vermek İçin Evinin Önünde ToplandıİYİ Partililer, Meral Akşener'e Destek Vermek İçin Evinin Önünde Toplandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.