Mhp’li Çetin: Ülküdaşlık Hukukumuzu Koruyup Ülkücü Güneş Olacağız

Mhp’li Çetin: Ülküdaşlık Hukukumuzu Koruyup Ülkücü Güneş Olacağız
MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Fitne batağı kurutulacaksa ülküdaşlık hukukumuzu koruyup ülkücü rüzgar...

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Fitne batağı kurutulacaksa ülküdaşlık hukukumuzu koruyup ülkücü rüzgar ve güneş olacağız. Bizler birbirimizi biliriz, bildiğimiz gibi olmalıyız" ifadelerini kullandı.

 

MHP'li Çetin, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ülkücülerin, "Dava arkadaşlığı, ülküdaşlık hukukunu" iyi bildiğini belirtterek, "Birbirimizi severiz ama davamızı daha çok severiz. Bu ince çizgiyi biliriz. Aşıldığı anda da duruşumuzu belirleriz. Bakanların göremediği, ülkücü gözü olanların gördüğü gerçeğimiz budur. Bu günlere gelişinde emeğimizin alın terimizin, ödediğimiz ağır sosyal bedelin, söz söyleme hakkımızın ülkücüler olarak hakkımız olduğunu da biliriz. Doğrularımız genel kabul görmüş doğrularımızı doğru zamanda doğru zeminde doğru zeminde doğru insanlarla, doğru metot ve üslupla dillendirmekten de çekinmeyiz" ifadelereni kullandı.

"Testicilerin, paketçilerin, gecekonducuların boşaltıp boşluk doldurucuların kesecilerin siyasi örtü arayıcıların alan oluşturmak için toz duman çıkardıklarını da biliriz" diyen Çetin açıklamasında şunları kaydetti:

"Biliriz bilmesine de sazan avcılarının, mıknatısların dönemsel mühendislik operasyonlarına, algı operasyonuna da düşmeyin dediğimizde de inatlaşıp yanlışı savunma girdabına düşülür. Fitne batağı kurutulacaksa ülküdaşlık hukukumuzu koruyup, ülküdaşlık hukukumuzu koruyup ülkücü rüzgar ve güneş olacağız. Bizler birbirimizi biliriz. Bildiğimiz gibi olmalıyız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum