Mignolet: "karius'un Transferi Çok Tuhaf"

Mignolet: "karius'un Transferi Çok Tuhaf"
Liverpool'un Belçikalı kalecisi Simon Mignolet, Loris Karius'un Beşiktaş'a kiralanmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Het Laatste Nieuws'a konuşan Simon Mignolet, "Loris Karius'un kiralanmasını çok tuhaf buldum.
Liverpool'un Belçikalı kalecisi Simon Mignolet, Loris Karius'un Beşiktaş'a kiralanmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Het Laatste Nieuws'a konuşan Simon Mignolet, "Loris Karius'un kiralanmasını çok tuhaf buldum. Benim de kiralık gitme seçeneğim vardı. Ancak, bazı nedenlerden ötürü bu mümkün değil. Geçen sezon benim yerime kalede tercih edilen bir kalecinin kiralık olarak gönderilmesi, tuhaf!" ifadelerini kullandı.

"KARIUS'UN TRANSFERİ HİÇBİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ"

Haberin devamında, Mignolet'nin de Beşiktaş'a kiralık transfer olma ihtimali bulunduğuna vurgu yapılırken, Belçikalı eldiven, "Karius'un transfer olması benim için hiçbir şeyi değiştirmez. Benim isteğim her zaman çok net, oyamak istiyorum! Kalede 2 numara veya 3 numaraya olmak arasında çok az fark var. Ne kadar süre alabileceğin çok önemli." diyerek sözlerini sürdürdü.

"LORIS İLE İLGİLİ KİMSE BANA BİR ŞEY DEMEDİ"

Mignolet, "Loris Karius'un ayrılmasından sonra kimse bana bir şey demedi. Liverpool'daki geleceğimin ne olduğunu bilmiyorum. Önümüzdeki hafta her şey netleşecek." diyerek röportajı bitirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.