Miha Zajc'ten Beşiktaş Itirafı Ve Taraftarın Alex Benzetmeleri

Miha Zajc'ten Beşiktaş Itirafı Ve Taraftarın Alex Benzetmeleri
Derbide isyanı başlatan isim olan 24 yaşındaki oyuncu, "İlk yarıdaki futbolu kendimize yakıştıramadık.
Derbide isyanı başlatan isim olan 24 yaşındaki oyuncu, "İlk yarıdaki futbolu kendimize yakıştıramadık. Bizim için üzücü bir 45 dakikaydı. Devre arasında neler yapmamız gerektiğini konuştuk. Yenilgiyi kabullenmememiz gerektiğine vurgu yaptık ve ikinci yarıya çıktık" dedi.

GALİBİYET KADAR DEĞERLİ
Zajc, sözlerine şöyle devam etti: "Kaybedecek bir şeyimiz yoktu ve tek yapmamız gereken Fenerbahçe'nin gerçek yüzünü göstermekti. Herkes üstüne düşeni yaptı ve oyunun kontrolü tamamen bize geçti. Fenerahçe formasıyla ilk golümü bu maçta atmak mutluluk vericiydi. İkinci 45 dakikada takım ruhunu ortaya koyduk. Ben de kariyerimde ilk kez 3-0'dan 3-3 getirdiğimiz bir derbi oynadım. Bunun deplasmanda Beşiktaş'a karşı olması çok daha özeldi. Böyle bir 90 dakika yaşamamıştım. Galibiyet kadar değerli."

DERBİNİN KİLİT ADAMIYDI
Beşiktaş karşısında Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Miha Zajc, özellikle ikinci 45'teki futboluyla büyülemişti. 29 pasın 27'sini olumlu kullanan Slovenyalı oyuncu, yüzde 93 isabetle oynadı.

ALEX'İN GELDİĞİ YAŞTA!
Empoli'den transfer edilen Miha Zajc, derbi performansı sonrası taraftarın en çok konuştuğu isimlerden biri oldu.
Slovenyalı futbolcu; 2004-05 sezonunda geldiği Fenerbahçe'de efsaneler arasına giren Alex de Souza ile kıyaslanmaya başladı. Zajc için sosyal medyada öne çıkan iki yorum ise şöyle: "Alex'in geldiği yaştasın", "Bir Alex değil ama..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.