Milyonların Maaş Zammı Belli Oldu! İşte Mesleğine Göre Zamlı Maaşlar

Milyonların Maaş Zammı Belli Oldu! İşte Mesleğine Göre Zamlı Maaşlar
Enflasyon Aralık ayında yüzde 0,40 düşerken 2018 enflasyonu yüzde 20,30 olarak açıklandı.

Enflasyon Aralık ayında yüzde 0,40 düşerken 2018 enflasyonu yüzde 20,30 olarak açıklandı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve memur emeklisinin Ocak ayında alacağı zam oranı 10,69 oldu. Böylece aile yardımı dahil en düşük memur maaşı 3 bin 133 liradan 3 bin 468 liraya, en düşük emekli memur aylığı da 2 bin 149 liradan 2 bin 379 liraya yükselecek.

İşte yeni yılda memur ve memur emeklilerinin alacağı zamlı maaşlar:

GEÇEN YIL OCAK'TA YÜZDE 5,69 TEMMUZ'DA YÜZDE 8,65 ZAM YAPILMIŞTI

Geçen yıl Ocak ayında memur ve memur emeklisi aylıklarına yüzde 5,69 oranında Temmuz ayında ise yüzde 8,65 oranında zam yapılmıştı. 2019'un Temmuz ayında ise memur ve memur emeklisi aylıklarına yüzde 4'ü aşan enflasyon farkına ilave olarak yüzde 5 oranında zam yapılacak.

Enflasyon Verilerinin Kesinleşmesiyle Birlikte Konut Kiralarına Yapılacak Zam Oranı da Belli OlduEnflasyon Verilerinin Kesinleşmesiyle Birlikte Konut Kiralarına Yapılacak Zam Oranı da Belli Oldu Milyonların Maaş Zammını Belirleyen Enflasyon Rakamları AçıklandıMilyonların Maaş Zammını Belirleyen Enflasyon Rakamları Açıklandı İşte Emeklinin Alacağı Zamlı Maaşlarİşte Emeklinin Alacağı Zamlı Maaşlar Emeklilerin Maaş Zammı Belli OlduEmeklilerin Maaş Zammı Belli Oldu 2018 Yılı Enflasyon Rakamları, 5,45 Bandında Seyreden Doların Ateşini Düşürmedi2018 Yılı Enflasyon Rakamları, 5,45 Bandında Seyreden Doların Ateşini Düşürmedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.