"modeste Fiziği Ile Büyük Fark Yaratır"

"modeste Fiziği Ile Büyük Fark Yaratır"
Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen, Galatasaray'ın gündemindeki Anthony Modeste için değerlendirme yaptı. Tüzemen, "Fiziği ile büyük fark yaratır" dedi.
Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen, Galatasaray'ın gündemindeki Anthony Modeste için değerlendirme yaptı.

Tüzemen, "Fiziği ile büyük fark yaratır" dedi. İşte o sözler;

"Galatasaray, Gomis'in yerini ancak Modeste gibi bir golcü ile doldurabilir. 30 yaşındaki Fransız oyuncu çok güçlü ve kuvvetli bir fizik yapısına sahip. Modeste, "Pivot santrfor" oynama özelliğinin dışında tam bir tek vuruş ustası. Sağ ayağını mükemmel kullanıyor. 1.87'lik boyuyla hava toplarında da etkili oluyor. Modeste, hem çabuk hem de rakip savunma önünde güçlü yapısıyla çok iyi duvar oluyor. Onyekuru, Rodrigues, Belhanda, Emre Akbaba, Feghouli gibi oyuncular hücum organizasyonlarında Modeste ile akıllı ve etkili duvar pasları yaparlar. Çünkü Fransız golcünün yüksek bir tekniği de var."



30 yaşındaki golcü oyuncu Anthony Modeste geçtiğimiz sezonu TJ Quanjian takımında geçirdi. 1,87 boyunda olan Fransız doğumlu golcü oyuncu 21 karşılaşmada 1,736 dakika süre aldı ve 9 asist 6 gollük katkı sağladı. Anthony Modeste'nin bonservisi elinde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.