Monaco-Beşiktaş Maçına Tanıdık Hakem!

Monaco-Beşiktaş Maçına Tanıdık Hakem!
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. maç haftasında oynanacak olan Monaco-Beşiktaş maçını yönetecek hakemler belli oldu.

17 Ekim Salı akşamı oynanacak kritik mücadeleyi Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak.

Mazic yönetiminde Beşiktaş, daha önce 4 maça çıktı.

MILORAD MAZIC İLE BEŞİKTAŞ...

Sırp hakem, 2011 yılında Siyah-Beyazlıların deplasmanda Dinamo Kiev'e son dakika golüyle 1-0 mağlup olduğu UEFA Avrupa Ligi grup müsabakasını yönetmişti.

2014/2015 sezonu Şampiyonlar Ligi playoff turu ilk maçında Beşiktaş'ın evinde Arsenal ile golsüz berabere kaldığı maçın hakemi Milorad Mazic'ti. Beşiktaş'ın geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ilk grup maçında düdük çalmış ve siyah beyazlılar Benfica ile 1-1 berabere kalmıştı.

Mazic, son olarak geçen sezon Beşiktaş'ın Olimpik Lyon ile sahasında oynadığı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçını yönetti. Beşiktaş, penaltılara giden maçın normal süresini 2-1 önde bitirse de penaltılar sonucu Avrupa Ligi'ne veda etmişti.

MONACO-BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

2017 - 2018 Şampiyonlar Ligi G grubu üçüncü maçı Monaco Beşiktaş karşılaşması 17 Ekim salı günü 21:45'de oynanacak. Monaco Beşiktaş maçı TRT 1'den şifresiz olarak naklen ekranlarda olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU PUAN DURUMU

Beşiktaş 6
Porto 3
Leipzig 1
Monaco 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.