Mossoro: "şampiyonluk Mutlaka Gelecek"

Mossoro: "şampiyonluk Mutlaka Gelecek"
Süper Lig'de zirve yarışının en iddialı takımlarından olan Medipol Başakşehir'de Brezilyalı yıldızlar; Caiçara ve Mossoro açıklamalarıyla dikkat çekti. Globoesporte'ye konuşan iki yıldız, kulüplerine övgü yağdırdı.
Süper Lig'de zirve yarışının en iddialı takımlarından olan Medipol Başakşehir'de Brezilyalı yıldızlar; Caiçara ve Mossoro açıklamalarıyla dikkat çekti.

Globoesporte'ye konuşan iki yıldız, kulüplerine övgü yağdırdı. 1.5 yıldır Başakşehir'de oynayan sağ bek Caiçara, "Kulüp buraya çok iyi oyuncular getiriyor. Örneğin Beşiktaş bizden daha fazla yatırım yapabiliyor ama onlar Şampiyonlar Ligi seviyesinde. Bizim de burada düzenimiz çok iyi. Şu an yarışta Beşiktaş biraz puan kaybetti. Biz şu an şampiyonluk yarışında çok iyi mücadele ediyoruz. Şu anda 5 takım yarışıyor ve bizde sonuna kadar bu yarışta olacağız" dedi.

4 yıldır turuncu-lacivertli formayı giyen Mossoro ise, "Geldiğimden bugüne kadar kulüp hep daha iyiye gitti. Büyük proje büyüyerek devam ediyor. Tesislerimiz ve yapılan stadyum ile bu gözüküyor. Kendimi gelecekte burada bir şampiyon olarak görüyorum. Şampiyonluk kupası mutlaka buraya gelecek. Çünkü bu geçici değil, kalıcı bir proje" diye konuştu.

Mossoro ayrıca Arda Turan başta olmak üzere takıma katılan yıldız transferlerin önemine değinerek, "Genç taraftarları kazanma adına önemli hamleler. Bu transferlerle gençlerin sempatisini kazanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.