MSB: 'Son bir ayda 80 terörist etkisiz hale getirildi'

MSB: 'Son bir ayda 80 terörist etkisiz hale getirildi'
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Terörle mücadele harekatı kapsamında yurt içinde ve sınır ötesinde aralıksız sürdürülen operasyonlarda, son bir ay içerisinde 80 terörist etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Milli Savunma Bakanlığı, düzenli olarak yaptığı basın bilgilendirme toplantısında bir ilke imza atarak Korona virüs tedbirleri çerçevesinde karargah ve birliklerin ziyaretçi girişlerine kapatılması dolayısıyla toplantı görüntülerini basınla paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Plan, Koordinasyon ve Analiz Şube Müdürü Albay Olcay Denizer tarafından yapılan açıklamalarda, İdlib ile ilgili olarak, Rusya Federasyonuyla 5 Mart'ta varılan mutabakat kapsamında Güvenli Koridor'da 15 ve 23 Mart tarihlerinde Türk-Rus birleşik kara devriyesi icra edildiği, hava şartlarının müsait olması durumuna göre de üçüncü devriyenin koordine edilerek icra edileceği bildirildi. Ayrıca Denizer, ateşkesin uygulanması ve mutabakat ile üzerinde anlaşılan hususların Rusya Federasyonu ile koordinasyon içerisinde yakından takip edildiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.