Müge Anlı'da Araştırılan Kayıp Asım Bayram Olayında Ağızları Açık Bırakan İtiraf: Kadın Pazarlıyor

Müge Anlı'da Araştırılan Kayıp Asım Bayram Olayında Ağızları Açık Bırakan İtiraf: Kadın Pazarlıyor
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında bir süredir 82 yaşındaki gayrimenkul zengini Asım Bayram'ın kaybolması işlenirken ortaya şaşkına çeviren iddialar atıldı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında bir süredir 82 yaşındaki gayrimenkul zengini Asım Bayram'ın kaybolması işlenirken ortaya şaşkına çeviren iddialar atıldı. 21 Ocak tarihinden beri kayıp olan Asım Bayram'ın öldüğünden şüphe ediliyor. Müge Anlı ve ekibi Antalya'da yaşanan olayı yerinde incelerken, yaşlı adamın birlikte yaşadığı Ferluga Hanım'dan itiraflar geldi. Cinayeti işlediğinden şüphelenen Emlakçı Murat'ın aslında kadın pazarlayan bir adam olduğunu söyleyen Ferluge Hanım, izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

KAYIP VAKASI CİNAYETE DÖNÜŞTÜ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cinayetler aydınlatılmaya, kayıplar bulunmaya devam ederken son günlerin en önemli konusu olan 82 yaşındaki Asım Bayram'ın kayıp olması basit bir kayıp vakası gibi görünse de zamanla karmaşık bir hal aldı ve net bir cinayete dönüştü.

KAYIP ADAMIN CANSIZ BEDENİ ARANIRKEN TAKMA DİŞ BULUNDU

Asım Bayram cinayetinde birden fazla katil şüphelisi varken, Müge Anlı herkesi dinleyerek ve tüm olayları inceleyerek bir sonuca varmaya çalışıyor. Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşanan olayda, Asım Bayram'ın cesedi polis ve jandarmadan da alınan destekle arama köpekleri eşliğinde gerçekleştiriliyor. Asım Bayram'ın cesedini arama araştırmaları ormanlık ve nehir bölgesinde sürerken, dün sudan bir adet silah ve takma diş bulundu. Bu eşyaların Asım Yıldırım cinayeti ile bir alakası olup olmadığı araştırılırken, deliller incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BİRLİKTE YAŞADIĞI KADIN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Tüm bu yaşananların yanı sıra stüdyoda da sular durulmadı. Asım Yıldırım'ı arayan oğlu Mevlüt'e kardeşleri de katıldı. Öte yandan Asım Bayram'ın birlikte yaşadığı sevgilisi Ferluga Hanım stüdyoya konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde verdiği çelişkili ifadelerin ardından sessizliği bozan Ferluga Hanım çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

Asım Bayram'ın en son birlikte görüldüğü ve telefon kayıtlarında en son iletişime geçtiği Emlakçı Murat, Müge Anlı'nın programına dün telefonla bağlandı ve kendini aklamaya çalıştı.

MÜGE ANLI'NIN DİKKATİ, YALANI ORTAYA ÇIKARDI

Müge Anlı'nın dikkati ve araştırması sonrası Emlakçı Murat'ın yalanları bir bir ortaya çıktı. Asım Bayram'ı arama çalışmalarının sürdürüldüğü Kepez bölgesine hiç gitmediğini söyleyen Murat'ın yalanı ise pes dedirten cinstendi.

Asım Bayram

CİNAYET GÜNÜ HİÇ GÖRMEDİM DEDİĞİ BÖLGEYE GİTMİŞ

Aracının kiralık olduğu bilgisine ulaşan Müge Anlı yaptığı soruşturmalar sonucunda aracın GPRS kayıtlarına ulaştı ve Emlakçı Murat'ın hayatımda hiç görmedim dediği bölgeye cinayet günü gittiğini ortaya çıkardı.

Ferluga Hanım

"EMLAKÇI MURAT ASLINDA KADIN PAZARLAYAN BİRİ"

Öte yandan Asım Bayram'ın sevgilisi Ferluga Hanım, Emlakçı Murat olarak tanıtılan şahısın aslında kadın pazarlayan biri olduğunu ve Asım Bayram'ı defalarca kadınlarla görüştürdüğünü söyledi.

Ferluga Hanım'ın çelişkili ifadelerini değerlendiren bir emekli polis memuru ise, Ferluga Hanım'ı yalancılıkla suçladı. Onu daha önce gördüğümde başı açıktı ve her konuda yalan söylüyor diyen emekli polis memurunun iddiaları ortalığı iyice karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.