Muhammed Mursi'nin Oğlundan Babasına Duygusal Mesaj!

Muhammed Mursi'nin Oğlundan Babasına Duygusal Mesaj!
Batılı ülkelerin desteğini alan darbeci Sisi'nin idam ile yargıladığı Mısır halkının demokratik yöntemlerle seçtiği Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin oğlu Ahmet Muhammed Mursi, sosyal medya hesabı üzerinden duygulandıran bir paylaşımda bulundu. "ALLAH'IM ONU KORU" Mursi'nin .

Batılı ülkelerin desteğini alan darbeci Sisi'nin idam ile yargıladığı Mısır halkının demokratik yöntemlerle seçtiği Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin oğlu Ahmet Muhammed Mursi, sosyal medya hesabı üzerinden duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

"ALLAH'IM ONU KORU"

Mursi'nin oğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Zindanda tek başına ama ayakta 7'nci ramazanını geçiriyorsun babacığım. Sensiz ve seni tebrik etmeksizin 7. Ramazan'ı idrak ediyoruz. Allah'ım ondan (Ramazan'ını) kabul et, onu koru ve azimetini artır. Allah'ım bizi onunla yakın zamanda buluştur." ifadelerini kullandı.

MEYDANLARI TERK ETMEDİ

Batılı ülkelerin besmelesi Sisi, 3 Temmuz 2013 tarihinde halkın seçtiği Cumhurbaşkanı Mursi'ye darbe yaptı. İradelerine sahip çıkan duyarlı Mısır halkı, darbenin hemen akabinde yani 9 Temmuz'da başlayan ramazan ayı boyunca meydanlarları terk etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.