Muhammet Safi'nin Listesinde Adını Göremeyen Ünlü İsimlerden İlginç Paylaşım

Muhammet Safi'nin Listesinde Adını Göremeyen Ünlü İsimlerden İlginç Paylaşım
Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi'nin Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı atan sanatçıların isimlerini liste yaparak 'Kayıt' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi'nin Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı atan sanatçıların isimlerini liste yaparak 'Kayıt' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede tepkilerin odağı olan Safi'ye ünlü isimlerde sessiz kalmadı.

LİSTEDE İSİMLERİNİ GÖREMEYİNCE TWEET ATILAR

Bu paylaşımda adı bulunan pek çok isim yaptıklarının arkasında olduğunu söyleyerek bu listenin kendileri için onur verici bir durum olduğunu söyledi. Ekrem İmamoğlu'na destek verip de listede adını göremeyen ünlü isimlerden gelen paylaşımlarda dikkat çekti. Aralarında Bülent Emrah Parlak ve Atilla Taş'ın da bulunduğu ünlü isimler listede adlarının olması gerektiğini söyleyerek Safi'ye listede neden adlarının olmadığını sordu.

"O KADAR DAVALARIMIZ OLDU ÇOK AYIP"

Oyuncu Bülent Emrah Parlak, tweet atarak "Cb. Arşiv D. Başkanı benim adım niye yok orada? Oluyor mu böyle? O kadar davalarımız oldu çok ayıp. O liste madalyadır bizim için göğsümüzde taşırız sokaklarda halkımızın gözünü içine baka baka." dedi.

"KADROLU OLDUĞUM İÇİN YAZMAMIŞLAR"

Atilla Taş ise, "Şu listede yokum. Ben zaten kadrolu olduğum için yazmamışlar" şeklinde paylaşım yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.