Muharrem İnce 'yeniden Cumhurbaşkanı Adayı Olacağım' Deyip Erdoğan'a Çağrı Yaptı

Muharrem İnce 'yeniden Cumhurbaşkanı Adayı Olacağım' Deyip Erdoğan'a Çağrı Yaptı
CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na kazan kaldıran Muharrem İnce, sürpriz bir çıkışa daha imza attı.

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na kazan kaldıran Muharrem İnce, sürpriz bir çıkışa daha imza attı.

"ERDOĞAN DA BENİ ARAYACAK"

Erzurum'da partililerle bir araya gelen İnce, önümüzdeki dönem yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağını belirterek "Başarının yolu nerede hata yaptım demektir, hatalarını gözden geçirmektir. Adil bir yarış olmadığını biliyorum. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde eminim Erdoğan da beni arayacak. Sen kazandın ben kutladım, aynısını senden de beklerim" dedi.

"SEÇİMİN 5 YIL SONRA OLACAĞINI KİMSE GARANTİ EDEMEZ"

Ziyarette, İYİ Partili bir kişinin "Sizi Erdoğan'a rakip olarak görüyorduk ne oldu da bizim ülkemiz elimizden kaydı gitti" sorusuna İnce şu yanıtı verdi: "Birincisi ülke elimizden kayıp gitmedi onu düzeltelim, ülke hepimizin ülkesi. İkincisi, siyaset uzun nefesli bir iştir. Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminin 5 yıl sonra olacağını kimse garanti edemez, bakarsın 2 sene sonra oluverir. Onun için hazırlıklı olmak lazım. Hepimizin cumhurbaşkanı olarak yola çıktık. CHP'nin adayıydım, tabi ki CHP"nin milletvekilleri oy birliğiyle beni aday gösterdiler ve 41 yıl sonra yüzde 30 barajını geçtik. Bunu başaracağız, hep birlikte başaracağız."

"EVET YENİDEN CUMHURBAŞKANI ADAYIYIM"

İnce, 24 Haziran seçimlerine işaret ederek, "Ülke elimizden kayıp gitmez, ülke bizim ülkemiz, hepimizin ülkesi, ben buradayım, yani bir yere gitmedim. Bu birinci raunttu, devam edeceğiz, daha buradayım. Yeniden cumhurbaşkanı adayı mısın evet yeniden cumhurbaşkanı adayıyım." diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.