Muharrem İnce'nin 3 Yıl Önce Söylediği 'bir Dalda İki Kiraz' Türküsünün Görüntüleri Ortaya Çıktı

Muharrem İnce'nin 3 Yıl Önce Söylediği 'bir Dalda İki Kiraz' Türküsünün Görüntüleri Ortaya Çıktı
24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin 3 yıl önce söylediği 'Bir dalda iki kiraz' isimli türkünün görüntüleri sosyal medyada yeniden en çok paylaşılan görüntüler arasına girdi. KADINLAR GÜNÜ'NDE SAHNE ALMIŞ Renkli kişiliği ile bilinen.

24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin 3 yıl önce söylediği 'Bir dalda iki kiraz' isimli türkünün görüntüleri sosyal medyada yeniden en çok paylaşılan görüntüler arasına girdi.

KADINLAR GÜNÜ'NDE SAHNE ALMIŞ

Renkli kişiliği ile bilinen ve daha önce köy düğününde kadınlarla çektiği halay ve okuduğu şiirler ile farklı bir politikacı profili çizen İnce'nin 2015 yılında Yalova'da düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Yalova Musıki Derneği'nin konserinde sahneye çıkarak 'Bir dalda iki kiraz' türküsünü seslendirdiği ortaya çıktı.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

İnce, sosyal medyada yeniden çok paylaşılanlar arasında giren videoda, dernek solisti Emine Gülbahçe ile düet yapıyor. Konserde Yalova türküsü söyleyen İnce'yi Yalovalı sanatsever izleyiciler ayakta alkışlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.