Muharrem Usta'dan Burak Yılmaz'ın Satıldığı Iddialarına Yanıt!

Muharrem Usta'dan Burak Yılmaz'ın Satıldığı Iddialarına Yanıt!
Trabzonspor'un eski başkanı Muharrem Usta, TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven'in "Yönetimin elinde, Muharram Usta döneminde Burak Yılmaz, Beşiktaş'a satıldığına dair belge var" sözlerine cevap verdi. Usta, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bu doğru ise Burak ni
Trabzonspor'un eski başkanı Muharrem Usta, TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven'in "Yönetimin elinde, Muharram Usta döneminde Burak Yılmaz, Beşiktaş'a satıldığına dair belge var" sözlerine cevap verdi.

Usta, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"Bu doğru ise Burak niçin Trabzonspor idmanlarında demezler mi. Sürç-i lisan olsa gerek. Eğer ki bu takımla yola gidilecekse varolan eksikler de tamamlandı. Takımın huzura ihtiyacı var ve elde çok iyi bir takım var. Şimdi huzur zamanı."  ifadelerini kullandı. 

BURAK, 3.5 MİLYON EUROYA SATILDI İDDİASI

Trt Spor muhabiri Barış Yurduseven, Burak Yılmaz'ın Muharrem Usta döneminde Beşiktaş'a 3.5 milyon euroya satıldığını dile getirirken, siyah-beyazlıların Negredo ile yollarını ayırması halinde Burak Yılmaz ile ciddi şekilde ilgileneceğini, Ahmet Ağaoğlu yönetimine 2.5 milyon euroluk teklif yapıldığı ancak Ağaoğlu'nun bu teklifi kabul etmediğini iddia etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.