Muharrem Usta'dan Yusuf, Abdülkadir Itirafı Ve Camiaya Ağır Sözler!

Muharrem Usta'dan Yusuf, Abdülkadir Itirafı Ve Camiaya Ağır Sözler!
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, Trabzonspor camiasında Muharrem Usta'ya yöneltilen sorulara ve Trabzonspor gündemine dair açıklamalarda bulunuyor;YUSUF'U, ABDÜLKADİR', OKAY'I SATMAYACAĞIZ''Yusuf Yazıcı, Castillo, Abdülkadir Ömür ve Okay Yokuşlu'yu vallahi de billahi de 40-50 mily.
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, Trabzonspor camiasında Muharrem Usta'ya yöneltilen sorulara ve Trabzonspor gündemine dair açıklamalarda bulunuyor;

YUSUF'U, ABDÜLKADİR', OKAY'I SATMAYACAĞIZ

''Yusuf Yazıcı, Castillo, Abdülkadir Ömür ve Okay Yokuşlu'yu vallahi de billahi de 40-50 milyon euroya satardık ama satmadık. Hala da satabiliriz ama satmayacağız.''

"Biz bu transferleri kimle yaptık? O zaman Nevzat Aydın da var. Nevzat Aydın'a da yazdım, bu borcu beraber kapatacağız, öyle küstüm diyerek gitmek yok. Aydın, ben ayrıldım artık dedi ama bu camialar öyle camialar değil"

SATILACAK BİR ŞEY KALMADI! BİRBİRİMİZİ BİTİRDİK! 

Trabzonspor'un yüzde 51 hissesi kendine aittir. yüzde 49'u satılabilir ve yüzde 49'u satılmıştır. Yani satılacak hiçbir şeyimiz yok. Yedik bitirdik birbirimizi ama aslında Trabzonspor'u bitirdik! Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri, bu kulübün şehirdeki ufak tefek gayrimenkulleri dışında sahip olduğu tek mülktür. Kartal'da arazimiz yok arkadaşlar, orası bizim değil. Devletin yeri, kiralık.

2000 yılında biz kümeye gidiyorduk arkadaşlar! Size yemin ediyorum biz göreve geldiğimizde o dönemden daha kötü durumdaydık. 15 günde 100 milyon TL bularak zar zor kümede kaldık.

AHLAK KALMAMIŞ!

Bizde bir alışkanlık olmuş tüm kulüplerde; 'gitsinler' diyorlar. Ahlak, etik, kural hiçbir şey kalmamış. Kulüp için iyi bir şeyler yapıyoruz ama herkes 'Gitsinler' diyor. Diğer kulüplerde de bu böyle.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.