Muslera " Türkiye'nin En Büyük Takımı Galatasaray"

Muslera " Türkiye'nin En Büyük Takımı Galatasaray"
Galatasaray Teknik Direktörü ve File bekçisinden lazio maçı öncesi basın açıklaması yaptı.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Lazio maçı öncesi yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en büyük takımı olduklarını belirterek, kötü anlarda bile inanmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşındaki Lazio ile oynayacağı maç öncesi Roma Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, "Roma büyüdüğüm yer. Burada 5 yıl yaşadım. Futbol hayatımın dışında çok iyi arkadaşlıklar edindim. İki gün boş vaktim de olsa her zaman Roma'ya geliyorum. Roma'ya gelmek benim için hep keyifti. Şimdi böyle bir vesileyle daha da keyifli olacak. Çok heyecanlı olduğumu söyleyebilirim" dedi.

Yarın Lazio karşısında turu geçmek için neye ihtiyaçları olduğuyla ilgili bir soruya Muslera, "Türkiye'nin en büyük takımıyız. Bütün takımlarda iyi anlar da olabilir, kötü anlar da. Bu dünyadaki takımlarda olabilecek sıkıntılar bizde de olabilir. Önemli olan böyle anlarda hiçbir zaman çalışmayı bırakmamak ve inanmaya devam etmek. Ben Galatasaray'da her zaman iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum" diye konuştu.

Lazio'dan Galatasaray'a transferiyle ilgili ise olarak şunları söyledi:

"Lazio'daki son dönemimde kulüp yöneticileri ve başkanla sürekli görüşmeler halindeydik. Ayrı düşüncelerimiz vardı. Tam o noktada Galatasaray devreye girdi. Ortak bir paydada buluşabileceğimizi fark ettim. Galatasaray'da olmaktan çok mutluyum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.