Muslera'dan Lazio Maçı Sonrası Açıklama

Muslera'dan Lazio Maçı Sonrası Açıklama
Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, lazio maçı sonrası yaptığı açıklamada maçı lazio kazanmayı hak etti dedi.

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Lazio mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada rakiplerinin galibiyeti hak ettiğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 turunda Lazio'ya 3-1 yenilerek kupaya veda eden Galatasaray'da Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera maç sonunda yaptığı açıklamada, "Bu yıl işler istediğimiz gibi gitmedi. Sezon boyunca pek çok zorlukla karşılaştık. Çalışmaya devam etmeli ve herkesin başına gelebilecek bu durumu değiştirmeliyiz" ifadesinde bulundu.

Lazio'nun özellikle ikinci yarıdaki oyunuyla turu geçmeyi hak ettiğini belirten Muslera, "İkinci yarıda yaptıkları değişiklikler oyunun kaderinde belirleyici oldu" yorumunda bulundu.

Uruguaylı kaleci, bir İtalyan gazetecinin Roma ile ilgili sorusu üzerine "Tekrar bu statta oynamak, eski arkadaşlarımla görüşmek ve taraftarla buluşmak çok güzel. Burası beni ben yapan yer. Buraya 20 yaşında gelmiştim ve burada geliştim, kafa yapımı burada değiştirdim. Burada oynadıktan sonra milli takıma seçildim ve Avrupa seviyesinde tanınan bir kaleci oldum. Bu nedenle burasının kalbimde özel bir yeri var" ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.