Muş’ta 890 Ecstasy ve 2 Gram Toz Esrar Ele Geçirildi

Muş’ta 890 Ecstasy ve 2 Gram Toz Esrar Ele Geçirildi
Muş'ta ekipler bir şahıs üzerinde yaptıkları aramada 890 adet uyuşturucu(ekstazi) maddesi ve 2 gram toz esrar ele geçirdi.

Muş'ta ekipler bir şahıs üzerinde yaptıkları aramada 890 adet uyuşturucu(ekstazi) maddesi ve 2 gram toz esrar ele geçirdi.Varto ilçesinde ise "kasten adam öldürme" suçundan aranan bir firari yakalanıp tutuklandı.

Muş Valiliği tarafından uyuşturucu ve firari şahısla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yapıldığı belirtilerek şöyle denildi: "19 Mayıs 2016 tarihinde yapılan çalışmalarda; ilimiz merkezinde bir şahısta uyuşturucu 890 ecstasy maddesi ve 2 gram toz esrar ele geçirildi. Şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçundan çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır."

Yapılan açıklamanın devamında, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; 11 Mart 2016 tarihinde Varto İlçesinde meydana gelen kasten öldürme olayının firari şüphelisinin 16 Mayıs 2016 tarihinde akrabasının evinde yakalandığı belirtilerek "Şahıs yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına yönelik mücadele kesintisiz olarak sürdürülecektir." denildi.

Muş’ta 890 Ecstasy ve 2 Gram Toz Esrar Ele Geçirildi

Muş’ta 890 Ecstasy ve 2 Gram Toz Esrar Ele Geçirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.