Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu
Ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli,liseli gençlerle biraraya geldi. Ceceli'nin konseri havadan da görüntülenirken,konserde kendisine saldırı olduğu haberleri yapılan Ceceli,sosyal medya hesaplarından haberi yalanladı.

Ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli,liseli gençlerle biraraya geldi. Ceceli'nin konseri havadan da görüntülenirken,konserde kendisine saldırı olduğu haberleri yapılan Ceceli,sosyal medya hesaplarından haberi yalanladı.

19 Mayıs'tan itibaren devam eden "Gençlik ve Fetih Şöleni" kapsamında Ceceli Eyüp'te lise eğitimlerini tamamlayan gençlerle buluştu.Ceceli,Eyüp Belediyesi tarafından organize edilen konserde sahne aldı.Ünlü pop şarkıcısı aracından indikten sonra sahneye dua ederek çıktı.Haliç Meydanı'nda kurulan dev sahnede birbirinden güzel şarkılarını liseliler ve diğer davetliler için seslendiren Ceceli'nin yoğun katılımın gerçekleştiği konserinde davetliler doyasıya eğlendi. Öte yandan konserde ilçedeki liselerden mezun olan gençler için kep töreni de düzenlendi. Binlerce liseli keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı. Ceceli'nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden gençler, eğlence dolu bir gece geçirdi.

CECELİ YALAN HABERLERE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN CEVAP VERDİ

Akşama doğru saat 21.20 sıralarında kaynağı belirlenemeyen ve bazı internet yayın organları tarafından Ceceli'ye sahnede saldırı olduğu şeklinde yayınlanan haberler konseri izleyenler tarafından tebessümle karşılandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, konser için Mustafa Ceceli'ye teşekkür etti. Mustafa Ceceli de kendi kişisel sosyal medya hesaplarından saldırının yalan haber olduğunu duyurdu.

SEZEN AKSU CECELİ'Yİ ARADI

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, internette yayılan haberler üzerine Mustafa Ceceli'yi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Ancak Ceceli, Sezen Aksu'ya kendisine yönelik herhangi bir saldırı olmadığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, yalan haberlere itibar etmemesini istedi.

"ÇOK İSTEDİĞİNİZ, SEVDİĞİNİZ MUSTAFA CECELİ AĞABEYİNİZİ SİZLERLE BULUŞTURDUK"

Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi'ndeki (ESER) özel çocuklarla sahneye çıkan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, liseli gençlerin isteği üzerine Mustafa Ceceli'yi Eyüp'e davet ettiklerini belirterek, "Eyüp gençliği ile gurur duyuyorum. İnşallah gelecek sizlerin elinde şekillenecek. Çok istediğiniz, sevdiğiniz bir ağabeyinizi getirdik. Mustafa Ceceli kardeşimiz, evet o bizden biri. Bu akşam güzel eğleneceğiz. Ama milletimizi seviyoruz. Milletimizi unutmayacağız. Bizi biz yapan değerlerimizi unutmayacağız. Usulüyle eğleneceğiz. Birbirimizi kaybetmeyeceğiz. Eğleneceğiz, eğlenmek hakkımız. Hepinize iyi akşamlar diliyorum" diye konuştu.

"BU AKŞAMIN DÜZENLENMESİNDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Sahne performansıyla öğrencilere eğlenceli anlar yaşatan sanatçı Mustafa Ceceli ise, "Arkadaşlar öncelikle önümüzdeki üniversite maratonu için sizlere başarılar diliyorum. Sakın bana çekmeyin, ben 7 yılda bitirdim. Siz hangi bölüme girerseniz inşallah tam vaktinde mezun olursunuz. O konuda beni örnek almayın sakın. 3 yılda başka bir yer, benim üniversite toplam 10 yıl sürdü. Bu akşamın düzenlenmesinde emeği geçen herkese içten bir alkış rica ediyorum. Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın'a da teşekkür ediyoruz" dedi.

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

Mustafa Ceceli Liselilerle Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum