Mustafa Cengiz: "gelenek Diye Bir Şey Yok"

Mustafa Cengiz: "gelenek Diye Bir Şey Yok"
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı taraftarları Fenerbahçe derbisi için Kadıköy'e uğurladı ve açıklamalarda bulundu. Adil bir yönetim beklediğini vurgulayan Cengiz, "Huzur içinde bir derbi diliyorum, bunu da özellikle rakip takımın sağlayacağını umuyorum.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı taraftarları Fenerbahçe derbisi için Kadıköy'e uğurladı ve açıklamalarda bulundu.

Adil bir yönetim beklediğini vurgulayan Cengiz, "Huzur içinde bir derbi diliyorum, bunu da özellikle rakip takımın sağlayacağını umuyorum. Biz onları en iyi şekilde ağırladık. Benim için taraftarımın güvenliği, huzuru her şeyden önce gelir. Sahada ölümüne, dürüst, adil şekilde, her iki tarafa da haksızlık yapılmadan bir yönetim bekliyoruz." dedi.

"BAZEN ÜST ÜSTE YENİLEBİLİRSİNİZ, BU NORMAL"

Fenerbahçe'nin 19 senedir evinde yenilmediğinin hatırlatılması üzerine başkan, "Gelenek diyorlar, öyle bir gelenek yok. Bazen üst üste yenip, yenilebilirsiniz. Hayatın doğal akışında bu var. Bu biraz uzun sürmüş, doğru. Her şeyin bir sonu vardır, o son umarım bugün bir ilk olur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.