Mustafa Cengiz: "ibrasızlık Kararını Iptal Ettireceğiz"

Mustafa Cengiz: "ibrasızlık Kararını Iptal Ettireceğiz"
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, A Spor canlı yayınında konuştu ve genel kuruldaki ibrasızlık kararının tamamen iptal edilmesi için hukuki yola başvuracaklarını söyledi. İbra karrı sonrasında yabancı oyuncuların etkilendiğini belirten Cengiz, "Genel Kurul uzun sürdü.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, A Spor canlı yayınında konuştu ve genel kuruldaki ibrasızlık kararının tamamen iptal edilmesi için hukuki yola başvuracaklarını söyledi.

İbra karrı sonrasında yabancı oyuncuların etkilendiğini belirten Cengiz, "Genel Kurul uzun sürdü. Yaklaşık bin kişi nasılsa ibra edildi diye düşünüp gitti. Bizim tüzükte idari ibra diye bir şey var. Başka hiçbir kulüpte yok. Özellikle yabancı sporcuların etkilendiğini söyleyebilirim. Bankalar olumsuz etkilendi. Futbol dışındaki branşlarda hala bu darbenin etkilerini hissediyoruz. Bu durumun olumlu etkilediği hiçbir şey yok. Yarın başvuru yapıyoruz bu kararı tümden iptal ettirmek için" dedi.

Başvuruyu Galatasaraylı olmayan hukukçular aracılığıyla yaptıklarını da kaydeden yönetici, "Galatasaray'ın hukukçularını yüz metre yanımıza yaklaştırmıyoruz bu süreçte. Asla. Biz kendi hukukçularımızı yolumuza devam ediyoruz. Etik olarak." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.