Mustafa Cengiz: "o Mektubu Fenerbahçe Açıklasın"

Mustafa Cengiz: "o Mektubu Fenerbahçe Açıklasın"
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un açıklamalarına cevap veren Mustafa Cengiz, "Ali Koç'un bir açıklaması oldu.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un açıklamalarına cevap veren Mustafa Cengiz, "Ali Koç'un bir açıklaması oldu. Açıklama yaparken elektrikler kesildi, 'hayvanla hayvan olmam' diye bir söz kaldı. Onlar da üzerine alındı. Beni aradılar, bir mektup yolladım, o mektubu da gereğinde karşı taraf açıklar. Biz bu şampiyonluk yolunda hiçbir yanlış, hile, desise yapmadık; dümdüz yürüdük. Galatasaray Türkiye'dir, buna özellikle dikkat edin" dedi.

ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM NOKTALAR VAR

Faruk Süren'in kendisi hakkındaki sözlerine de cevap veren Cengiz, "Konuşma yapmak istemiyordum ama bilgilendirme yapma ihtiyacı doğdu. Sevgili Faruk başkanım, Galatasaray'a 4 şampiyonluk yaşattı, o sevinçleri beraber yaşadık. Eski dostlar, düşman olmaz. Ben asla ve asla bozulmadım, ilk gün neysem şu anda da oyum. Sayın Fatih Altaylı'nın konuşmasında çok üzüldüğüm noktalar var, dedi ki "sayın başkan çok konuşuyor, boş konuşuyor ve dört tane baldırı çıplak karşısında". Basın mensuplarına "baldırı çıplak" demesini şiddetle kınıyorum, kendisi de bir mensubu" ifadelerini kullandı.

İDARİ İBRA NE DEMEK KARDEŞİM?

"İdari ibra nedir kardeşim" diyerek genel kurulun ibra kararına da tepki gösteren Cengiz, "Bu idari nedir kardeşim! Sportif ibra olsun, iletişim ibrası koyalım, ben de kendimi ibra etmem! Ben bunları söyledim. Bunları ben çok dostça söyledim! Mali tabloyu gösterin ve bu tabloyu fotoğraf çekin! Benim gitmemi istiyorlar, saygı duyuyorum ama şunu istiyorlar, "Mustafa Cengiz olmadan seçim". Ben de çok girmek istemiyorum ama bunu yapmayın" dedi.

KİMSEYİ TEHDİT ETMEDİM, ETMEM

Kimseyi tehdit etmediğinin de altını çizen Süren, "Bunu tehdit diye yazdılar. Aynı insanlar tabii. Onu da öğrendim, buna troll deniyormuş. Onu bana da attılar, ben troll hesaplar yapıyormuşum. Genel kurula geldik, sevgili Faruk başkanımı tenzih ederek söylüyorum, ben Dursun başkanıma muhalefet olarak geldim. Ben kimseyi tehdit etmedim, bunu beyan ediyorum! Ya yapmayın! Bu kadar güzel bir tabloda bizi bunu yapmayın demek istedim ama bunu başka türlü anladılar. Ben, Dursun başkanıma muhalefetle göreve geldim, ben elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Başkan olsam da olmasam da" şeklinde konuştu.

FARUK SÜRE'E KÜFÜR ETMEDİM

Faruk Süren'e küfür etmediğini söylemesine rağmen Süren'den özür dileyen Cengiz, "Faruk Süren başkanım, genel kurulda yanıma geldi ve "Salonu görüyorsun dedi, kürsüye çık ve ben seçime gidiyorum, lütfen beni ibra ediniz de dedi. Ben aynen Faruk başkanı dinledim, yüzüne baktım ve cevap vermedim, arkadaşlarım tepki verdi, ona da karşı çıktım. Bunu sohbet ortamında böyle anlattım, ben küfür etmedim, içimden de etmedim, beni biliyorsunuz pek dilimde durmuyorum ama küfür etmedim. Faruk Süren eğer buna rağmen hala "Mustafa Cengiz bana küfür etti" diyorsa ve buna inanıyorsa ben kendisinden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

SÜREN VE ALTAYLI BENDEN ÖZÜR DİLEMELİ

"Faruk Süren ve Fatih Altaylı da benden özür dilemeli" diyen Cengiz konuşmasını şu sözlerle noktaladı; "Biz Galatasaray Spor Kulübü'yüz! Yönetim makamı asla bir kazanım elde etme makamı değildir. Ben hizmet ettiğime inanıyorsam ve üyelerden de destek görüyorsam ben buna devam ederim. Sayın Süren bana çıkıp da "terbiyesiz" diyorsa ben bunu kınarınm! Ben bir yanlış yaptıysam özür diliyorum ama aynı şekilde karşı taraftan da bir özür bekliyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.