Mustafa Cengiz: "orman'ın Feryadına Kulak Verilmeli"

Mustafa Cengiz: "orman'ın Feryadına Kulak Verilmeli"
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımın 2-0 galibiyetle tamamladığı Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Bir ödül töreni sonrası basının karşısına çıkan Mustafa Cengiz, "Biz kendimiz için bir ayrıcalık istememiştik, öyle algılandı.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımın 2-0 galibiyetle tamamladığı Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bir ödül töreni sonrası basının karşısına çıkan Mustafa Cengiz, "Biz kendimiz için bir ayrıcalık istememiştik, öyle algılandı. Ben taçtan girersem ofsayttan çıkarım, ofsayttan girersem penaltıdan çıkarım. Ben şunu gördüm sahada, kazanmayı isteyen ve mücadele eden bir takım vardı. Taraftarımıza teşekkür ederim yarattıkları ambiyans ve destekleri için. Ülkemizin durumu içinde spor bir deşarj ve rahatlama unsuru, bu unsurun gerici olarak kullanılmasını istemiyorum." ifadelerini kullandı.

"FİKRET ORMAN'IN FERYADINA SAYGI DUYARIM"

Hakemlerle ilgili geçtiğimiz haftalarda yaptığı öneriyi hatırlatan Galatasaray Başkanı, "Biz kura çekelim dedik, bir öneri yaptık ama çok şiddetli bir şekilde tepki gösterildi, bunu anlayabilmiş değilim. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın hakemler için gösterdiği feryada saygı duyarım, dinlenilmesi gerekiyor, ben bundan yanayım, ben o insanlar ile ilgili bir bildiri yayınlamam." dedi.

"TENHADA GÖRDÜĞÜNÜZÜ..."

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama ile ilgili gelen soruya Cengiz, "Tenhada gördüğünüzü, tenhada karşılarsınız. Küfürlü bir tezahürat vardı ve onu biz durdurduk zaten. Bizim artık bunları aşmamız lazım, biz camiaların bir birlerine düşürülmesinden yana değiliz, her rakibimiz değerli, her rakibimiz önemli. Her camiaya saygı duyuyorum." yanıtını verdi.

"İNSANIN OLDUĞU YERDE ENDİŞE VAR"

Mustafa Cengiz, "İnsanın olduğu her yerde endişemiz var, son üç haftada da tabii ki endişemiz var. Burada yeterki art niyet olmasın. Biz hakemlerden objektif, adil, cesur ve yürekli olmalarını istiyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.