Mustafa Cengiz: ''real Madrid'de, Chelsea'de Böylesi Yok''

Mustafa Cengiz: ''real Madrid'de, Chelsea'de Böylesi Yok''
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, taraftarın sosyal medyadaki talepleri üzerine başlatılan GreyWeekend kampaynasına katıldı. Mustafa Cengiz, Beyoğlu GSStore'da taraftarlarla buluşurken, önemli değerlendirmeler yaptı. İlk olarak düzenlenen kampayna hakkında konuşan Mustafa Cengiz,.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, taraftarın sosyal medyadaki talepleri üzerine başlatılan GreyWeekend kampaynasına katıldı.

Mustafa Cengiz, Beyoğlu GSStore'da taraftarlarla buluşurken, önemli değerlendirmeler yaptı.

İlk olarak düzenlenen kampayna hakkında konuşan Mustafa Cengiz, ''Bütün renkler bizim. Hem Türkiye'nin hem de Galatasaray'ın bütün renkleri bizim. Bu bir yarış. Bu gördüğünüz taraftarlara hizmet yarışı. Şükür ki bu da bana nasip oldu. Bunun için de bütün taraftarlara ve camiaya teşekkür ediyorum. En zor olan şey bu sevgiyi, güveni boşa çıkarmamak. Omuzlarımızdaki yükün ağırlığının farkındayız. Dünyanın hangi kulübünde, hangi sosyal olgusu ve sivil toplum örgütünde böyle bir satış için insanlar bir araya geliyor, birleşiyor, milyonlar oluyor alışveriş yapıyor, destekliyor... Böyle bir olay ne Real Madrid'de, ne Chelsea'de, ne Juventus'ta var. Bu sadece Türkiye'de olur o da Galatasaray'a nasip oldu. Böyle bir camiaya sahip olduğumuz için gurur duyuyorum. Her an omzumuzdaki yük arıyor. Böyle efsane bir camia olamaz. Taraftara destekleri için çok teşekkür ediyorum. Onların harçlıklarından, dişlerinden, tırnaklarından artırarak buraya geldiklerinin bilincindeyim. Onların verdiği kuruşun, sütümüze teslim ettikleri bedelin biz farkındayız. Har vurup harman savurmayacağız. Bu taraftara layık olmaya çalışacağız. Geçmişten gelen mali sıkıntılarımız büyük. Taraftar o delikleri yamamaya çalışıyor. Galatasaray bir dünya markasıdır. UEFA'nın da sınırlamaları içinde olanın en iyisini elde edecek her zaman Galatasaray'ı sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da tepesine oturtmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Taraftarlarımız müsterih olsun'' ifadelerini kullandı.



UEFA konusunda da açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, ''UEFA'dan men cezasını engelledik. Mevcut sınırlamalar içinde teknik kadronun istekleri doğrultusunda eklemeler yapacağız. Biz de zamanımızdan, gücümüzden, bilincimizden, aklımızdan ne geliyorsa taraftar ve camia için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Galatasaray taraftarına büyük saygı duyulduğunu belirten Mustafa Cengiz, ''Taraftarımız kendine yakışanı yapacaktır. İçinde bulunduğumuz ekonomik zorluklara rağmen elinden geleni yapacaktır. Bir kıyam bir ayağa kalkış bu. Taraftarımızın başlattığı bir organizasyondur bu. Stokların eritilmesi açısından bu üç gün gerekiyordu. Taraftarımızın nasıl bir taraftar olduğunu sadece UEFA değil, bütün dünya görecek. Burada taraftarın sesi bütün Avrupa'dan, dünyadan duyuluyor. Herkes taraftarımıza çok büyük saygı duyuyor'' şeklinde konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.