Mustafa Cengiz'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Mustafa Cengiz'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan mesajında Mustafa Cengiz, "Kadına uygulanan şiddet, sosyal eşitsizlikler, sadece kadınların yaşadığı sorun değil, tüm t.
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan mesajında Mustafa Cengiz, "Kadına uygulanan şiddet, sosyal eşitsizlikler, sadece kadınların yaşadığı sorun değil, tüm toplumu ilgilendiren en önemli husustur." ifadelerini kullandı.

Toplumların barış içinde yaşaması, huzur içinde olmasının anahtarının, kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi, emeğine, kimliğine ve bedenine sahip çıkılmasından geçtiğini aktaran Cengiz, "Galatasaray Spor Kulübü, yüz yılı aşkın geleneğinde kadınlarımıza her türlü hak ve fırsat eşitliğini sağlayarak, toplumumuzun öncülerinden olmuştur. Geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de daima kadınlarımızın her türlü hakkını korumak, fırsat eşitliğini yaratmak, bu düşüncenin dünya çapında yayılmasını sağlamak bizim en büyük gurur kaynağımızdır." değerlendirmesinde bulundu.

Cengiz, "Bu bağlamda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile başta camiamızın ve ülkemizin kadınları olmak üzere tüm kadınların, Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyor, sadece bir günün değil tüm günlerin kadınlarımıza sevgi, huzur ve şiddetten uzak bir dünya getirmesini diliyorum." şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.