Mustafa Cengiz'den Derbi Için Flaş Açıklama

Mustafa Cengiz'den Derbi Için Flaş Açıklama
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe derbisi öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takıma moral ziyareti gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz, GST TV'ye yaptığı açıklamada, "Hocam ve Abdurrahim Albayrak derbilerin kralıdır." ifadelerini kull.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe derbisi öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takıma moral ziyareti gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz, GST TV'ye yaptığı açıklamada, "Hocam ve Abdurrahim Albayrak derbilerin kralıdır." ifadelerini kullandı.

Derbiyle ilgili sözlerine devam eden Mustafa Cengiz, "Bir algı yönetimi yapılıyor. Bir gelenek, 20 yıldır kazanamıyoruz. Her 20 yılın bir birinci yılı, ilki vardır. İlki olmasını diliyoruz. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Tek tek bütün maçları kazanarak şampiyonluğa gitmek istiyoruz. Değerli rakibimizi, hak ettiğimiz bir skorla yenerek bu şampiyonluğun taçlandırılmasını isteriz." dedi.

Galatasaray taraftarına bir de mesaj yollayan Mustafa Cengiz "Taraftarımız şundan emin olsun, bizim mücadelemiz, şampiyonluk yürüşüyümüz sonsuna kadar sürecek." şeklinde konuştu.

CAN BARTU İÇİN AÇIKLAMALAR

Öte yandan Galatasaray Başkanı Mustafa, Fenerbahçeli efsane isim Can Bartu'nun vefatıyla ilgili olarak "Gece duydum, çok üzüldüm. Gençliğimizin idolleri vardı. Bu idoller, Metin Oktay'dı, Can Bartu'ydu, Lefter'di, Turgay Şeren'di, Hakkı Yeten'di. Biz onlarla büyüdük, futbolu onlarla sevdik. Onlarla dürüst mücadeleyi, efendiliği gördük. Rakip takımı tutan çocukluk arkadaşlarım, kardeşlerine Can adını verdi. Ben kardeşime Metin adını verdim, rahmetliye... Kısa bir süre önce kanalları gezerken Can Bartu'yu FB TV'de gördüm ve durup dinledim. Onu görünce durur dinlerim, 'Ne diyor?' derim. Vefatına çok üzüldüm, çok şaşırdım. 2-3 gün önce FB TV'de yayındaydı. Her kelimesine katıldığım bir insan. Rahmet diliyorum. Türk spor camiasına örnek olmasını diliyorum. Allah rahmet eğlesin." açıklamasını yaptı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise "Can Bartu hafızalarda iz bırakmış bir insan. Unutamayacağımız, kendisinden çok şey öğrendimiz bir insan. Fenerbahçe camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.

FATİH TERİM'İN CAN BARTU SÖZLERİ

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim de Can Bartu ile ilgili konuştu ve şunları söyledi:

"Can ağabey Türk futbolunda bir ilkti. Hem Basketbol Milli Takımı'nda hem de Futbol Milli Takımı'nda oynamış birisiyidi. Can ağabey, son zamanlarda kaybetmemek için büyük çaba gösterdiğimiz önemli değerleerin temsilcisiydi, simgesiydi. Metin ağabey ile olan fotoğrafı koridorlarımızda duruyor, her gün ona bakıyoruz. Bu değerleri iyi bilenlerden bir tanesiydi. Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Gittiği yerde Metin ağabeyle, Turgay ağabeyle, Lefter ağabeyle, Süleyman ağabeyle beraber olacak. Hepsien buradan selam olsun. Hepsine Allah rahmet eğlesin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.