Mustafa Denizli: "kötü Bir Seriyi Geride Bıraktık"

Mustafa Denizli: "kötü Bir Seriyi Geride Bıraktık"
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Göztepe ile golsüz berabere kalan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.Göztepe karşısında 1 puan aldıklarını ifade eden Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kötü bir seriyi ümit ediyoru.
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Göztepe ile golsüz berabere kalan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

Göztepe karşısında 1 puan aldıklarını ifade eden Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kötü bir seriyi ümit ediyorum ki geride bıraktık. Trabzonspor maçıyla dönüş sinyali verdik. Bugün futbol olarak özellikle ikinci yarıda bölüm bölüm iyi işler yapmaya çalıştık. Psikolojik olarak kazançlarımızdan bir tanesi gol yemememiz oldu. Göztepe ile oynayıp zorlanmamak mümkün değil. Rakibimize cevap vermeye çalıştık."

Denizli, futbolculuğu döneminde Altay formasıyla yıllarca Göztepe'ye rakip olduğunu hatırlatarak, kendi takımının yanı sıra hem Altay'ın hem de Göztepe'nin başarılı olmasını istediğini söyledi.

"OYUNUMUZU GELİŞTİRMELİYİZ"

Çok zor bir lig mücadelesi yaşandığını kaydeden Denizli, "Kazanabilseydik yukarılara tırmanabilecektik. Önümüzdeki haftalar, bunu gerçekleştirmek için yeterli. Düşündüklerimizi gerçekleştirmek için sonuca giden oyunumuzu geliştirmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.