Mustafa Denizli'den Oyuncularına Mesaj

Mustafa Denizli'den Oyuncularına Mesaj
Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kayserispor'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. İyi oynadıklarını belirten Denizli, "Böyle maçlardan sonra değerlendirme yapmak çok zor.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kayserispor'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İyi oynadıklarını belirten Denizli, "Böyle maçlardan sonra değerlendirme yapmak çok zor. Ne diyebilirim ki? Neyi yapmadılar, neyi eksik yaptık? Oyunun 1. dakikasından maçın bitimine kadar devamlı üretmeye çalışan, üretip de atamayan bir takım vardı" ifadelerini kullandı.

Gol ararken eksik yakalandıklarını da söyleyen deneyimli hoca, "Postacı kapıyı 2 defa çalar, bizde de 2 defa çalar. Keyiflenince sevineceğiz diye bir şey olmuyor. Penaltılar, yer topları, hava topları... Futbolcularım maçta 2 defa kötü yakalandı, bu tamamen kendini oyuna kaptırmaktan, kontrolü kaptırmaktan oluyor" diye konuştu.

OYUNCULARA PENALTI MESAJI

Diagne ve Trezeguet'in kaçırdığı penaltılar için de görüşünü aktaran Mustafa Denizli, "Penaltı atmak kolay bir iş değil ama gözden geçirmekte bir fayda var. Mesaj geldi artık, bunu değerlendiririz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.