Mustafa Sandal'dan Samimi Aşk Açıklaması: Birbirimize İyi Geliyoruz

Mustafa Sandal'dan Samimi Aşk Açıklaması: Birbirimize İyi Geliyoruz
Geçtiğimiz günlerde eski eşi ile boşanması sonrası birçok isimle anılan ancak sosyal medya hesabından Melis Sütşurup ile olan ilişkisini onaylayan Mustafa Sandal, TRT Müzik kanalındaki "Müzik Dünyasında Sinan Güzel"in programına katıldı.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi ile boşanması sonrası birçok isimle anılan ancak sosyal medya hesabından Melis Sütşurup ile olan ilişkisini onaylayan Mustafa Sandal, TRT Müzik kanalındaki "Müzik Dünyasında Sinan Güzel"in programına katıldı. Programda kendi ile ilgili şaşırtıcı itiraflarda bulunan Sandal, Sütşurup ile olan ilişkisine dair "Birbirimize iyi geliyoruz" sözlerini ve daha birçok açıklamada bulundu.

"GEÇMİŞTE ŞU HATAYI ÇOK YAPIYORDUM"

İşi ile ilgili konuşmalar yapan şarkıcı Mustafa Sandal, özel hayatı hakkında "Geçmişte şu hatayı çok yapıyordum. Aşkı en başa koymak büyük hata. Bir şeyi kafadan zirveye koyunca o yolculuk uzun olmuyor. İlk görüşte aşk kalıcı olamayabiliyor" sözlerini söylerken Sinan Güzel'in "Peki, siz Melis Hanım'la zirveye yaklaştınız mı?" sorusuna "Yok daha biz şu an ilişkimizden çok keyif aldığımız bir dönemdeyiz. Birbirimizden keyif alıyoruz. Bol bol sohbet ediyoruz, birbirimizi tanıyoruz. Birbirimize iyi geliyoruz" cevabını verdi.

"YOK ARTIK O KADAR DA DEĞİL"

Kolunda oğlak burcunun dövmesi olan Sandal'ın altına oğullarının doğum tarihlerini kazıtması hakkında "Oğullarımın doğum tarihini yazdırdım ve aynı yere nazar duasını da yaptıracağım. Melis, 'o dövme Quaresma gibi boynuna kadar gitmesin' diye uyardı. 'Yok artık o kadar da değil' dedim" sözleri ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.