Müzisyenleri Döven Çiğ Köfteci Ali Usta, Bu Kez Küçük Çocuğa Bağırdı

Müzisyenleri Döven Çiğ Köfteci Ali Usta, Bu Kez Küçük Çocuğa Bağırdı
Şarkı söyleyen gençleri döverek büyük tepki çeken çiğ köfteci Ali Usta, bu kez de küçük çocuğa bağırdığı video ile çok konuşuldu. "UMARIM CEZANI BULURSUN" Geçtiğimiz günlerde şarkı söyleyen gençlere tokat atmasıyla büyük tepki çeken çiğ köfteci Ali Usta, bu kez.

Şarkı söyleyen gençleri döverek büyük tepki çeken çiğ köfteci Ali Usta, bu kez de küçük çocuğa bağırdığı video ile çok konuşuldu.

"UMARIM CEZANI BULURSUN"

Geçtiğimiz günlerde şarkı söyleyen gençlere tokat atmasıyla büyük tepki çeken çiğ köfteci Ali Usta, bu kez küçük çocuğa bağırdı. "Babama da çiğ köfte verir misin?" diyen küçük çocuğa "Yürü git l.n" diye bağıran Ali Usta bu hareketiyle sosyal medya kullanıcıların tepkisini çekti. Ali Usta'nın videosunu izleyen bir sosyal medya kullanıcısı, "Şarkı söyleyen çocukları dövdükten sonra şimdi de ufacık çocuğa bağırıyor. Olacağı buydu. Umarım bir gün cezanı bulursun." yorumunu yaptı.

MÜZİSYENLERE BAĞIRMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde bir grup genç çiğ köfteci Ali Usta'nın önünde görüntü çekip sosyal medyada paylaşmak istemişti. Arkadaşları kayıttayken onlarda gitar çalıp şarkı söylemeye başlayan gençlerin yanına Ali Usta gelerek kafalarına vurmuştu. Bu görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.