"ndiaye, Galatasaray'dan Bağıra Bağıra Gitti"

"ndiaye, Galatasaray'dan Bağıra Bağıra Gitti"
Galatasaray'ın Atiker Konyaspor ile berabere kaldığı Zirat Türkiye kupası maçının ardından Milliyet Gazetesi köşe yazarı Osman Şenher'den sarı-kırmızılılarla ilgili dikkat çeken yorumlar geldi. "Hedef şampiyonluksa Ndiaye neden satıldı? Mali konularda çok büyük kriz yaşan
Galatasaray'ın Atiker Konyaspor ile berabere kaldığı Zirat Türkiye kupası maçının ardından Milliyet Gazetesi köşe yazarı Osman Şenher'den sarı-kırmızılılarla ilgili dikkat çeken yorumlar geldi.

"Hedef şampiyonluksa Ndiaye neden satıldı? Mali konularda çok büyük kriz yaşanıyorsa 12.5 milyon euroya böyle bir futbolcu almak ne kadar doğru? Sakın bana '16 milyon euroya sattık' diye kimse bir şey söylemesin. Bu bir kumardı. Ama tuttu. K,r etmek için alınmadığı kesin. İyi futbolcu olduğunu kabul ediyorum. Fatih Terim'in çaresiz olduğunu da biliyorum. Ağzını açamadı. Orta sahadaki en değerli oyuncusu bağıra bağıra gitti"

"Çünkü para lazım. Kaynak yok. Yıllardır kulüp o kadar kötü idare edildi ki sonunda sıfırı tüketti. Florya, Riva gibi Ndiaye de satıldı. Alan olsa başka isimler de satılacaktı. Terim'in yükü ikiye katlandı. Herkes 'şampiyonluk' diyor. Ben de bunun kolay bir iş olmadığını söylüyorum. Problem çok büyük. Rakipler transfer yaparken, sen yapamıyorsun, bir de elindeki futbolcuyu satıyorsun. Kulüpte çöpe ayrılan oyuncuları parlatmaya uğraşıyorsun"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.