Ndiaye Transferinde Fernando Etkisi!

Ndiaye Transferinde Fernando Etkisi!
Transferi yılan hikayesine dönen Ndiaye'de mutlu son yaşandı.
Transferi yılan hikayesine dönen Ndiaye'de mutlu son yaşandı. Dün gece itanbul'a gelen futbolcunun menajeri William D'avila, "İki takım arasındaki görüşmeler olumlu anlamda tamamlandı. G.Saray, futbolcuya 3 milyon euro önerdi. Stoke'ta aldığı 3.7 milyonun 700 bin eurosunu onların ödemesini istedi ama Stoke zaten bedelsiz kiraladığı için buna yanaşmadı. Ama çözülür" dedi. Ndiaye, yarın İstanbul'a gelerek resmi imzayı atacak.

AYRILDIĞI DÖNEMDE KIRGINDI

Öte yandan Ndiaye transferinde G.Saray'da yan yana görev yaptığı Fernando'nun önemli rol oynadığı ortaya çıktı. Stoke City'nin küme düştüğü dönemde Terim'le görüşüldü.

Ndiaye'nin ayrıldığı devre arasında İmparator, üstü kapalı olarak futbolcuya kırgın olduğunu söylemişti. Çünkü Ndiaye en kritik dönemde gitmişti. Daha sonra bu transferle ilgili durum takım içinde de konuşuldu. Burada Fernando'nun sözleri belirleyici oldu.

HOCA DÖNÜŞE YEŞİL IŞIK YAKTI

Fernando, "Ndiaye takıma çok şey katıyordu. Üstelik başka birini alırsak alışma süresi gerekecek. İkimiz de birbirimizi tanıyoruz" dedi. Bu sözler üzerine Terim, yeşil ışık yaktı. Hatırlanacağı üzere Fernando, Ndiaye söylentileri çıktığı dönemde, "Geri dönmesini isterim. O harika bir futbolcu" demişti. Senegalli, geçtiğimiz sezon yaşadığı küme düşme üzüntüsünün üzerine Sarı-Kırmızılı formayla Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.