Öğrenciler, Sınıfta Sızan Sarhoş Öğretmeni Kameraya Aldı

Öğrenciler, Sınıfta Sızan Sarhoş Öğretmeni Kameraya Aldı
Hindistan'da yaşanan olayda okula alkol ile gelen öğretmen sınıfta sızdı.

Hindistan'da yaşanan olayda okula alkol ile gelen öğretmen sınıfta sızdı. Diğer öğretmenler, yerde yatan sarhoş öğretmeni kaldırarak bir sandalyeye oturttu. Öğrencilerin şaşkınlıkla izlediği olay, sosyal medyada büyük tepki çekti.

ÖĞRENCİLER SARHOŞ ÖĞRETMENLERİ İLE POZ VERDİ

Olay, Hindistan'ın kuzeyinde yer alan Chamba kasabasındaki Kakadotha Devlet Okulu'nda meydana geldi. Bir öğretmenin alkolü fazla kaçırması sonucu öğrencilerinin yanında sızması sosyal medyada büyük tepki çekti. Amatör kameralarca kaydedilen görüntülerde, sarhoş öğretmenin yerde yattığı, içki şişesinin ise hemen yanında durduğu görüldü. Meslektaşlarının yoğun uğraşı sonucu kaldırılıp sandalyeye oturtulan öğretmenin öğrencileri, sarhoş öğretmenleri ile kameralara poz verdi.

İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ

Yerel medya, yetkililerin okula geldiğini ve sarhoş öğretmenin meslektaşlarına, öğrencilere ve ailelerine sorular sorduğunu duyurdu. Alınan bilgiler sonucu, yaşanan olayın öğretmenin ilk vukuatı olmadığı belirtilirken; sarhoş öğretmenin hatasını kabul ettiği ve özür dilediği belirtildi. Yaşanan olay sonucu, İlçe Eğitim Görevlisi Heendra Kumar'ın, 'Soruşturmaya yönelik bilgiler yetkililere gönderilecek ve öğretmen için gerekli işlemler yapılacaktır' dediği belirtildi.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.